Tuesday, 12 October 2010

BiLa AkU JaTuH

aku tak tahu nak cite macam mana..semalam aku dapat tahu keputusan test 1 aku bagi subjek eco 211.. Ya Allah hasilnya amat la mendukacitakan aku...rasenya macam aku ni memang teruk sgt2..ye la aku markah aku adalah paling teruk dalam kelas dan ni sungguh memalukan diri aku sendiri... walaupun hanya segelintir yang tahu...sememangnya aku bukan pelajar yang pandai dan skor dalam kelas namun setidak2nya selama ni ok la or moderate...tapi aku sedar ini adalah kesilapan diri aku sendiri kerana kurang persiadaan untuk menjawab test tu...kerana aku masih tidak pandai menguruskan masa saat tu...aku terpaksa menjadi urusetia untuk 2 events...jadi aku hanya sekadar jawab test sekadar mana yang aku mampu dan ni hasilnya...bila aku jatuh... sangat sedih dan perit sekali... bukan hanya pada diri tetapi sedih juga pada harapan mak,ayah dan kakak2 aku yang tidak tercapai untuk dapatkan yang terbaik... maafkan wani.....pe2 pun Insya-Allah aku akan terus lakukan yang terbaik untuk test 2 yang bakal muncul pada hari Jumaat ni... bagi kedua-dua subjek yang amat mendukacitakan diri ini.....dan aku perlu lebih bersedia untuk hadapi perang pada final exam yang tidak lama lagi...wish me luck (=_=)
bila aku jatuh , aku berusaha untuk bangun dan berdiri tegak kembali...
Ya Allah,kuatkan la hamba-Mu ni yang sentiasa memerlukan kekuatan ....
Blogger Templates

3 comments:

NORFITRAH said...

dear..jgn give up....!!!
keep moving on...

u can do it..!!
believe me :)

put aside mende xbape pentg...

tc
luv ya..!!

GigiWangi said...

benda macam ni selalu gak terjadi dekat saya. takpe, teruskan lagi usaha wani. InsyaAllah boleh. Anggaplah ini sebenarnya ujian dari Dia. Dia tak kan bagi ujian yang tak mampu untuk kita hadapi. Saat2 kita jatuh macam inilah, sebenarnya kita lebeh dekat dengan Dia dan kita tahu jenis kawan yang betul2 kawan. :)

try ur best. i know u can do it.

sea_lavender said...

fyth: take dear... erm ntah la...
xthu nak kate cm ne...keresahan jdinya ble dapat cam ni...final dah dkt huhu...ni plak skg cam2 dugaan dalam settle pe2 project huhu...
fatimah: thnkx..hmm..kekuatan dari org sekeliling dperlukan..
Insya-Allah sye kena kuat..untuk abiskan sem ni dgn lakukan yg terbaik...