Thursday, 14 April 2011

NiGhT Of InSpiRaTioN 2011

tanggal 12/4/2011 baru2 ni aku menghadiri ke Jamun Fakulti Pergurusan Perniagaan UITM N9 untuk semester ni...nak ikutkan selang bagi setiap semester plak acara ni diadakan..dulu waktu aku berada di semester 2 sekarang semester 4...erm memang tema pilihan aku kali ni biru + ungu yang mana warna kesukaan aku adalah biru hehe =D i like so much ~~ erm tak mampu berbicara panjang biarlah sekadar gambar2 merungkai cerita.. lagipun pakaian aku malam ni adalah pilihan aku yang paling ringkas..malas la nak vogue2 yang mesti aku selesa dan suka =) namun dalam kegembiraan tetap aku merasakan kedukaan dalam jamuan nie..pe2 pun kebanggaan menjadi ahli fakulti dan Business Management Association (BMA) menutup kelaraan diri aku~~ jom layan gambar2...













7 comments:

ardinihumaira said...

comelnye ^__^

Siti Nor Salwa Che Lah said...

walaweyh....meletop ar ang wanie oi....miss world la ktrakan.....nice la syg...

sea_lavender said...

ardini : hehe comel~~sape plak la tu~~ngege...
cik world: xiexie~~ mrepek sudah.. ko ke ak miss worldnya~~

_NORFITRAH_ said...

dear,,swweeett sgt2 ^_^
super like

sea_lavender said...

fitrah : thnkx dear =D... My favourite color hehe ~~

sekamar rindu said...

salam...

posing yg menarik..


:)

sea_lavender said...

sekamar rindu: wasalam...jgn la kate g tu~~ tak de la bese je tu~~