Friday, 12 August 2011

12~ 14 Ramadhan 1432 Hijrah


Assalamualaikum semua...
ok2 entry hari ini just nak bagi tahu aku akan offline dari jam 4 petang ni sampai 14 Ramadhan 1432 Hijrah.. jam 3 petang macam tu aku akan offline~~ kerana aku akan pergi
kampus UiTM Melaka....(Kampus Bandaraya Melaka)
Jemputan Ke Program ''Ziarah Ramadhan'' Destini Kenegaraan Nur Al-Falah Peringkat Zon Selatan Anjuran Universiti Teknologi Mara dengan Kerjasama JKKK Semabok, Melaka...
program juga dianjurkan kerjasama oleh Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) jadi terdiri daripada 150 mahasiswa daripada setiap kampus cawangan Universiti Teknologi Mara di zon Selatan...
iaitu UiTM Melaka(sebagai tuan rumah),UiTM Negeri Sembilan dan UiTM Johor...nampak menarik...nanti aku dan balik kasi cerita ye~~hehe =

8 comments:

KatANoTA said...

good luck awak :)

~Dilazul~ said...

laa kat melaka ke? semabok tu dkt dgn my homey! :DDDD

Noor Adibah Binti A.Latif said...

saya pon join program singgah sahur tu ! ;)

kokser kokdam said...

selamat selamat

ch!natsu said...

take care ye.. =)

sea_lavender said...

katanota : syukran2 awk =)

dilazul: la yekew? kalau tk dah singgah rumah pn~~hehe =D

noor adibah a.k.a cik panda : erm sye dah bce entry awak~~ rupnya kte ni 1 group hehe =D n dalam bus kte duk dkt je..yg kawan awk duk sebelah sye~~

chinatsu: sye sudah selamat smpai d kmpus~~prgm yg sgt bermanfaat =)
kokser: Alhamdulillah dah selamat pulang =D

Nur Hawa Mohd Zin said...

selamat dalam perjalanan pergi dan balik dan welcome to melaka...tanah tumpah darahku..hehe

sea_lavender said...

hawa: sye dah balik la~~ Alhamdulillah smua ok2 je.. =)
hari ni kan dah masuk 18 Ramadhan ~~
owh org melaka ek...