Monday, 22 August 2011

semester 5


Salam 22 Ramadhan...Alhamdulillah bertemu kembali dalam segmen ''mencari kebahagiaan'' hehe =D dah merepek plak pagi2 ni...hmm aku hari ni nak kongsikan pengalaman belajar menemuduga yang dikendalikan aku sendiri untuk staff F& N manufactures Sdn. Bhd ngege~~~ korang percaya tak???menarik2x aku la yang jadi interviewer...ingat lagi waktu semester 3 aku yang telah ditemuduga oleh pensyarah aku ~ dalam entry aku tahun lepas '
' 2 minggu macam-macam tugas'' bagi semester ini aku plak kendalikan...




pe mcam ade tokoh wanita berjaya tak?? hehe =D

credit to tasya ~nice pic...


candidates2 yang ditemuduga aku ngege~~
azrul hafiz dan natasya


aku dan izzati teman penemuduga =_=

tengok jawatan sye?? hebat kan~~
sje melawak...


training sebelum bermula interview


haaaa ni jawatan2 kami semua =)



# sedang menaip entry dan melihat gambar2 nampak perbezaan mock interview dulu dan sekarang...aku semakin matang dan berkeyakinan...Alhamdulillah... =)

9 comments:

ARAJ said...

wah..bestnye la...practice make perfect an...nak try la buat...(sesaje) hehehhe..=)

sea_lavender said...

araj: ala blh plak~~ ni sye pnye carry marks..so kena perform la jugak..sem 3 dah de basic sem 5 try my best =) all the best klu nk men2~~ hehe

ARAJ said...

hiihih..tu la...tapi saye bljar masa kat modul je..sem 5 an pasal temuduga ni sume an..=)

sugar2 kapas strawberry said...

npk macam best :)

sea_lavender said...

araj : sem 5 modul blajar ni kew~~
erm sye len je...kteorang pasal patriotisme ckit =) xpe la timba2 pngalamn...

sugar2 kapas: hehe =D xde la best mne dah jd task sye suh kenala perform 4 my carry marks =)

Iffah Afeefah said...

wah ade bakat da ni hehe

sea_lavender said...

iffah : hehe tk de la bakat mana pun...tpi mmg cm minat la dengan HR ni~~jd interviewr2 ni hehe =D

Nur Hawa Mohd Zin said...

huhu...awe dapat pengalaman mcm ni waktu practical..awe jadi pemerhati jerk :)

sea_lavender said...

hawa: owh yeke~~ best la jd pemerhati hehe =D ...Pe2 pn sume ni pglamn ktika belajar =)