Thursday, 23 June 2011

Contest Saya Suka Berimaginasi

Assalamualaikum semua~ online2 terus buka blog...selongkar blog2 orang lain...then baru nak mengupdate kan blog sendiri hehe =D~ Alhamdulillah...hari ni aku sihat... terima kasih kawan2 yang ambik berat serta beri nasihat dan mungkin ada yang mendoakan cik Syazwani Mohamad agar berada dalam keadaan sediakala...syukur sekali (^_^)...semalam je kesakitan melanda diri ~~huhu...hari ini i'm ok =D ok2 entry ni just nak join contest blogger yang baru sahaja aku kenal~ btw thankx coz invite me to join yur contest~~ but sorry coz i'm just make it simple =)




  • nak join korang kena la letak entry tajuk macam aku buat nie kan iaitu ''Contest Saya Suka Berimaginasi'' then letak banner kat atas ni dalam entry..dan jangan lupa linkkan pada cik punya blog ni k~~ cik fiqra
  • ok lepas tu kena wat la sikit note ringkas or berjelar korang tentang :
" Jika anda ditugaskan untuk menyelamatkan dunia, anda ingin kuasa seperti apa dan jelaskan kenapa?"

ok kalau aku ni nak berimaginasi lambat sikit la coz nak kena loading lagi.. bukan gaya aku nak berimaginasi2 nie ~~ngege...cuma aku ni dapat rungkaikan melalui pernyataan di atas k..

jika aku : Syazwani Mohamad ditugaskan untuk menyelamatkan dunia, aku ingin menguasai kuasa minda!! bagi setiap manusia...hehe =D Jahat dan kejam tak~ kira dah abis tamakkan?? apabila nak menguasai... tahu tak kerana apa aku ingin kuasa minda nie~kerana aku nak semua minda manusia dalam dunia ni dapat dikawal..dan dalam masa sama aku dapat membawa mereka semua sama2 ke jalan kebenaran... iaitu jalan Allah.. Agama Islam kita yang syumul dan indah nie... semua tak kira orang kafir ke ape~~huhu... kuasa minda ni juga dapat mengawal perilaku mereka jadi tiada kejahatan dalam dunia ni lagi..semua orang hidup dengan penuh keamanan..wujud kasih sayang, keharmonian...erm..msti bestkan...so doakan la kuasa dapat pada aku hehe =D ~~ lawak je...aku tahu semua perkara ini mustahil kerana hanya Allah S.W.T Maha Berkuasa terhadap setiap sesuatu.. mari lah kte sme2 tingkatkan amal ibadah kepada-Nya..yakin la pada Dia.. Insya-Allah kehidupan akan penuh bahagia.. =) maaf la ni la coretan aku tentang kuasa yang aku ingin miliki dan mustahil untuk ianya berlaku.. dan jika pelik cik fiqra faham2 la ye hehe

  • ok dah buat entry ni tag la kawan2 korang plak~~ so aku tag kawan2 blog aku nie :

  • haa jangan lupa bagi emel korang pada tuan punya blog tu k~~
  • selamat mencuba~kalau rajin klik la nuffnang tuan blog itu juga~~


4 comments:

PUTERI NATASSIA said...

eh2 , saya di tag . thanxx dear . :)

fiQ'Ra said...

jalan cerita lain dari yg lain, sgt menarik! ;) tq join n gud luck ^^

Izyan Masri said...

FUYOH.MCM BEST CONTEST NI.TAPI YAN TAK RETI NAK IMAGINASI T_T

sea_lavender said...

pu3 : welcome dear~~ so join k =)

fiqra :thnkx hehe =D Mekaseh wish luck ~

izyan: try la join, blajar2 imaginasi nie..mne thu dapat imagine jd prncess ke hehe =D