Friday, 3 June 2011

1st Giveaway from Mizayusofcom

Assalamualaikum.. aku datang nak post entry join contest yang telah d tag oleh kawan aku yang dah jadi blogger tegar ni si CIK PUTERI NATASSIA



contest ni senang je post banner cam kat atas then letak link entry kita buat pada cik miza ni..
haa jangan lupa follow dan tag la kepada 3 orang kawan blogger kita ... tarikh luput 30 jun 2011 ni...so jom join sekarang ~~

jadi aku tag kan kepada




4 comments:

MieZa said...

tq tag saya....ada masa saya buat k... =)

ARAJ said...

tq...insyaAllah ade mood nnt saye buat..=)

PUTERI NATASSIA said...

wahh .masuk pun cik waniey kite nihh . . :)

sea_lavender said...

mieza : sme2 ..its ok =) de kesmpatan buat la~~
araj:welcome..rajin buat la
pu3: perlu la untuk kamooo =D