Saturday, 13 November 2010

KeLeGaAn

Alhamdulillah semalam tepat jam 10.30 pg satu kelegaan yang aku rase amat sekali setelah lama merasa memikul tanggungjwab sebagai student part 3~ Settle sume paper aku untuk sem ni... terima kasih kpd semua yang banyak support terutama my family tersayang~mak,ayah,k.long dan k.ngah.. dan juga kawan2 yang byk bg dorongan saat aku ke'stressan pd minggu exam yg bermula 27.10.10 yang lepas...stlh 1 kelegaan bermula plak 1 pernafasan baru dgn tanggungjwab MPP aku dalam meneruskan tugas yg diamanahkan (dalam menguruskan soal baju2 exco dan biro)... Alhamdulillah smlm juga dah settle...tapi aku still kena follow up dgn org yang aku deal.. terima kasih kpd membantu...dalam pengurusan ini~ partner exco aku~ bad, fazura~bendahari kehormat, leman~nydp, farid~exco akademik...dan sape2 lg yang aku tak mention d sni... trime kasih byk juga ye...skg plak duty nk kena jaga stor penempatan brg2 untuk stdudent2 yg jauh2.. hehe termasuk la aku nie~~ esok aku akan pulang hehe... sgt hepie...k la nak jalankan tugas...nti ble free aku akan coretkan la 1 perkongsian yg bermanfaat buat my readers hehe (ade ke? hehe kena perasan je la)..ni hanya suka2 hehe =)

Blogger Templates

5 comments:

azrul adnan said...

alhamdulilah..mesti sonok yg teramat sangat..jelez ni..ermmmm

GigiWangi said...

wowww, nak balik dah. selamat kembali ke penang. hehe. wani balik wani, kita nak balik gombak dah. hehe :)

sea_lavender said...

azrul: hehe agk la...
xperlu jeles..nti sampai mse awk pula rse nikmat seronok tu~~
fatimah: hehe..tq2...ha'ah dah sampai pn..ok fatimah pn selamat smpai ye d gombak =)

azrul adnan said...

ermm..masih jauh lagi..
penat menunggu..

sea_lavender said...

azrul: aik kan dah kate jgn mengeluh~~
menunggu?? layan lagu d blog sye dlu hehe =)