Tuesday, 16 November 2010

BukTiKaN KeBeNaRaN

sejak akhir2 ni ramai sgt kate sye pemalas~~so post kali ni sye nk tegak kn sye bukan seorang yg pemalas~~yela org ingt ank bongsu ni tak payah wat pe2..duk umh goyang kaki je.. salah sangkaan anda..sye akan bukti kan dgn pic2 nie..ini bukan 1 drama @ lakonan daripada sye k~~lagipun esok dah raya nk wat pe tipu2 nie...nak jadi cite d rumah sye tgl mak dan sye je waktu nie..so mmg sye la yg wat sume except bab masak2 yg d'settlekan mak sye~~ dan ini kebenaran yang sye ingin buktikan kepada mereka yg keluarkan statement2 : wani mmg pemalas~



haa..aku sedang mop lantai stlh selesai sapu2 rumah~
huhu...ambik gak pic sbg bukti~


dh cnfirm2 aku la yg sedang mayang bwang2 tu~~
dh nk wat story buktikan kebenaran


ni hasilnya dan dimasukkan ke dalam blander~


haa..bawang2 yg aku potong...
mmg xcntik n xde seni..
xpe la lagipun nk d blander je~~


semak2 yg aku wat dan dkemas aku jua stlh
selesai mayang bawang2~

p/s
:post kali ni adalah kebenaran utk diri yg selalu d anggap pemalas.. skg sye buktikan huhu~~
:ikhlas dan bukan niat nk berlagak n menunjuk2...
:kalau tak senang dgn post sye kali nie...maaf ye... buktikan kebenaran..
:ok2 pe2 pn sye buat hanya yg mampu dan mak sye masih bising krna sye lebih2 kan fb dan blog nie huhu~~ nak wat cmne ble dah addicted ni...
:walaupun pic2 mayang bawang2 byk namun bab masak tidak diserahkan pd sye... mmg sye krg minat..pe2 pun sye kena belajar juga~~huhu: alasan pd mak sye juga ~ala wani bukan reti pun..maaf ye mak (^_^)
:jadi post kali kpd sape2 yg selalu kuar kan statement wani pemalas~~menilai kalau sye malas tak buat dah keje2 nie~~
Blogger Templates

4 comments:

_NORFITRAH_ said...

dear..fit pon rajin =DD

sea_lavender said...

hehe bgus syg~~
teruskan kerajinan kamoo..
mmg sye percaya kamoo rajin pun~

lady-rara (; said...

gile mengelabah dowh entry..
hahahahaha
mop bagai..cisss
hagak2 la nyah..
takde keje sgt tu..
:P

sea_lavender said...

haha bukti2..tu penting lorw~~
gelabah ke tak jnji puas haha~~
umh bersih dgn adanya ak haha =D