Monday, 8 November 2010

JaDuaL CuTi SeM 3??

aik kalau baca tajuk post ni mesti orang pelikkan?? ye la..kalau dah nama pun cuti , tapi tak kan la nak kena ade jadual jugak kan~~huhu...tapi aku rse nak cite gak jadual aku yang bakal memenuhi dan memadatkan(eh2 btul ke ayat ak tu ek) ruang hidup aku tidak beberapa lama lagi~~yang akan mencuri mase dan ruang2 cuti aku untuk bersama keluarga...jadi aku pun buat jugak la jadual ni sendiri, kalau tak....nanti aku tak rase pun dgn cuti sem 3 aku kali ini...so aku senaraikan pe yang telah dijadualkan...ni semua dalam perancangan dan mungkin akan berubah mengikut terma dan syarat2 haha~~pelik la pernyataan nie....

  • 14 nov 2010~bakal pulang ke kg halamanku...(yahoo!! melompat2 dah ni (^_^) coz mak dan ayah sye juga dah kol smlm...(mengharapkan kepulangan ank mereka nie hehe)
  • 15 nov-22 nov 2010~ Raya Aidiladha bersama keluarga tersayang dan ruang bersama mereka... nk gune btul2 hehe...pe lg??lagipun aku sorg je yg balik...hahaha
  • 23 nov 2010~mendarat kembali ke u aku..komitmen aku bermula kembali....
  • 24-25 nov 2010~ kemas2 bilik gerakan dan bilik mesyuarat MPP, kemaskini maklumat dan segala persediaan utk sem 4...
  • 26-29 nov 2010~ berangkat ke Terengganu utk Kursus Pengurusan Organisasi (K.P.O)..
  • 6-8 dec 2010~berangkat kembali ke u aku untuk menguruskan 'Program Jalinan Masyarakat' sebagai urusetia..~(seluruh ketua kg n9 turun ...kemungkinan katanya nk perkenalkan uitm n9 yang bakal dirasmikan VVIP~Menteri Besar Negeri Sembilan, Y.A.B Dato' Seri Utama Haji Mohamad B.Haji Hasan
  • 9-12 dec 2010~ konvensyen di uitm shah alam~VVIP - Dato' Sri Najib Razak Tun Abdul Razak (agenda aku sendiri pn tak tahu la..coz baru nak aktifkan join2 konvensyen2 ni bak kata YDP aku Syazwani dah matang~~tett...hello YDP tolong ok sye memang dah matang cuma tak de je peluang sblm2 ni join prgm besar2 nie(haha padahal malas bukan tak dberi peluang pun..maaf la sye byk komitmen len2 hehehe ~~)
  • 20-24 dec 2010~persediaan untuk (Minggu Destini Siswa) MDS bagi kemasukan siswa dan siswi pengambilan bulan December..( tapi tarikh ni pun tak tahu la betul ke tak tapi yang aku tahu mmg seminggu sblm kemasukan siswa dan siswi mmg de persediaan la)
  • 27-31 dec 2010~ Minggu Destini Siswa (MDS)
  • 3 Jan 2011~kuliah bermula bagi sem 4 aku.. (azam baru hehe (*_^))
p/s :
~so ni la senarai jadual aku sepanjang cuti sem 3 aku kali ni... 1 st time kot padat sampai cam nie.. sebelum2 ni de gak aktiviti2 yang aku join waktu cuti2 sem tapi tak dela sampai cam nie spnjg cuti je aku rase...huhu...(ni bukan 1 keluhan yang terlerai tetapi keterujaan~~hehe)

~berturut2 plak kalau tgk dari mula sampai la aku dah nak mula sem baru lagi...huhu kena kuatla semangat dan azam baru dah kena ready~~

~segala yang aku senaraikan ini hanya la perancangan dan yang menentukan adalah ketentuan-Nya...semua ni telah dirancang oleh pihak2 yg terlibat dan diri aku sendiri...

~kalau tgk tarikh2 ni nmpk sgt mase aku utk bersama family utk cuti sem ni amat2 la kurang...
sdeynya..dah la jarang balik umh..(so ble balik guna sebaik2nya) namun bila aku fikirkan komitmen dan tanggungjwab aku... so berusaha untuk memahaminya..ni la d katekan belajar memahami diri dan memuhasarawakkan diri (memuhasabah la~~hehehe...(pe2 pn aku fikir segala ni akan di tuntut hingga ke akhirat..)
~ok la post kali nie..aku dan nak g stUdy hehe...last paper aku yang kena ALL OUT!! ...GO WANIEY!!
Insya-Allah..ayuh join aku g library belajar sme2 hehe =) semalam aku dengan dunia paper eco 211..skg plak nak bakal berperang dengan dunia paper MGT 269..WISH ME LUCK =)



wah aku pun dah jadi semangat cam si comey nie...
tunaikan tanggungjawab dgn penuh keikhlasan dan kerana Allah..
Insya-Allah...aku bersemangat!!!

9 comments:

azrul adnan said...

~ ni bukan 1 keluhan yang terlerai tetapi keterujaan

huhu..jangan leraikan dengan keluhan
huhu..kata2 sape ntah...

owh..MPP rupanya wanie ni.. :)
packnya jadual dia..
tpi saya fhm je..sbb MPP kan sentiasa bz..huhuhu..

lady-rara (; said...

ish2...bawak2 la balik umh.zzzzzzzzz

Asyraf Ridzuan said...

23 nov hg blk u dah...awainya...
MPP tu apa??
hg ambik kos pa ekk??

sea_lavender said...

azrul:haa..coz tu kate bukan 1 keluhan tapi keterujaan coz pnh bg ckp pd kamoo g tu =) erm, nk ikutkan bukan la MPP mne pun cam exco je... tapi kt cni pgl sume jd mpp... ikut je la..thu xpe pack nya jgn kate la...


rara:mmg la..ko pn xthu ak dpt balik ble kan~~huhu


asyraf: yupz..dah de urusan...
mjlis perwakilan pelajr..ala bdk maktab nie mne la nak thu2 ni...
ak wat dip busness...skg part 3..
tgl lagi 3 part la...huhu

Anonymous said...

:)

sea_lavender said...

anonymous : (^_^)

azrul adnan said...

huhu...fhm2..
:) saya pun lepas 5hb 12 baru boleh balik kedah..adoi...lama lagi..rindu gila kat baling ni..

sea_lavender said...

yekew..xpe la..perjuangan awk dalam meyelesaikan komitmen awk..
k gud luck n take cre

azrul adnan said...

tq..huwaaaaaaaa...nk balik..