Sunday, 21 November 2010

BakAL JaDi RakYat KeDah

Ok2..setelah post pasal bidadari skg cite psl tuan empunya blog ni yang bakal menjadi rakyat Kedah~~ Owh no!! utara lagi huhu...(dah lama sgt duk utara nie nak rse suasana selatan or pantai timur plak huhu)nasib kecik dah rse gak d gombak,selangor~~erm nak jadikan cite my parentz de beli rumah dekat Pdg Serai,Kedah la plak...(ok2...so rakyat Kedah sila sediakan karpet emas utk sye hahaha =D terima la kehadiran ku tidak lama lagi )hahaha jenaka btul suh rakyat Kedah wat cam tu..sape la aku ni kan...cam la anak raja~~huhu~~ok2 parentz aku sje je katenya nak beli coz rse suasana kg ble dah pencen nanti~~(kedah tu kg ke??pelik aku tapi krg la hiruk pikuk cm suasana bandar kan3x??? pndai tak aku bersimpulan bahasa~~ =) (terima kasih cgu2 Bahasa Melayu sye dr tadika sampai abis SPM )huhu...so aku pun tak kisah la my parentz punya kemahuan & dah pasti2 money merekakan yg nak kuar sume nie kan...so sbg anak sye menurut perintah untuk tinggal bersama nanti di sane~~ erm, umah tu dah hulu jugak haha =D tapi taman perumahan ~~ rumah2 yg pernah mereka beli d bndar so rse ni kot tempat strategik bagi mereka kuikui =D setelah pencen...layan je la.. ni sebahagian pic2 yg sempat aku ambik

sebelum pic2 bahagian rumah~~
pic aku dlu sempat gak nk pose dalam rumah tu...
hehehe =D


bahagian dapur~


Ruang tamu~


halaman rumah~~
yg bersemak-samun...
ala nti dah duk kasi clear pnye sume nie~~


p/s :
*post kali ni sje nk bg thu kate sye bakal jd rakyat Kedah..so alu2kan la kedatangan sye ek~~
*rumah ni tak de penghuni so parentz sye beli je la..yg depan2 byk utk dijual juga~~so meh la beli d ctu gak...hehe nti kte leh jd jiran..sebelah umh ni ade je org~~
*tapi seyes cakap kwsan ni cam Pekan mati huhu..tapi xpe la yg penting my parentz ske...n bahagia..lagipun surau pn dkt je dgn umah itu yg penting~~
*kwn2 nti sye dh duk sini dtg la ye...tahun dpn kot...coz my mum pun dah nk pencen~~
hehe terbaik la sekejap je tu akn berlaku~~


Blogger Templates

10 comments:

azrul adnan said...

selamat datang ke kedah..
selamat menjadi warga kedah darul aman..
huhuhuh

sea_lavender said...

Hehehe thnkx ye saudara azrul~~
lupe plak kamoo kn mmg dh rakyat Kedah...d baling ye~~ ..
menanti kehadiran sye kuikui =P

asyraf ridzuan said...

loghat utara la noh hg nanti... hehe...

sea_lavender said...

asyraf:wek =p
bese2 sudah idaknye..
hehehe =D

diana said...

selamat datang ke kedah..
nanti boleh la jumpa

sea_lavender said...

diana :thnkz ~~hehe
kamoo tgk d mne~ =)

Anonymous said...

lme x update..sbuk kmas umh ke??hehehe

sea_lavender said...

anonymous~huhu byk la kemas umhnya...
perli je bnyi..bz3x~~huhu..br balik dari kursus~~

ahsfantasy24 said...

welcome, hehe..
wow best ny uma die,
xpe t kte sme2 brsihkan lalang tu, hehe~

sea_lavender said...

ahsfantasy24:hehe kate umh br beli bese la dh xpnh org duk kan...kuikui=P xpe2 nti awk dtg tlg tebas sekali yew..hehe