Monday, 15 November 2010

~sweet song~i like it

salam 1.44 pagi ye~ ok2 post aku kali ni tak nak la panjang2.. just nak postkan lirik lagu yang baru aku letak d blog 'aku ni ~'Kebahagiaan Penuh Keharuman' so sweet this song n i like it... thankz to my frendz Siti Akmal Izzati Abu Hassan coz kenal kan lagu nie..so cari2 ade plak list lagu2 nk letak d blog..so pe lagi letak la d blog kesayangan aku nie.. hari nie juga merupakan HaRi Lahir Kamu yang ke-19 tahun jadi saye hadiahkannya dan letak di blog sye.. hadiah betul2 tgu balik Malaysia k ...miz u so much...hehe (^_^)






ni lirik lagu tu..jom kita hayati bersama =)

AISHITERU ( Menunggu )-by ZIVILIA BAND

Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
Saat ku harus bersabar dan terus bersabar
Menantikan kehadiran dirimu
Entah sampai kapan aku harus menunggu

Sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
Hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
Kadang kuberpikir cari penggantimu
Saat kau jauh disana

[*]
Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan a a a aku

[**]
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan a a ai aishiteru

Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
Entah penantianku takkan sia-sia
Dan berikan satu jawaban pasti
Entah sampai kapan aku harus bertahan

Saat kau jauh disana rasa cemburu
Merasuk kedalam pikiranku melayang
Tak tentu arah tentang dirimu
Apakah sama yang kau rasakan

Back to [*][**]

Satu sendiri pikiran melayang terbang
Perasaan resah gelisah
Jalani kenyataan hidup tanpa gairah
Owu..wo..o..

Lupakan segala obsesi dan ambisimu
Akhiri semuanya cukup sampai disini
Dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
Kumohon kau kembali

Kimita tuokukitemo
Kiminoi shuaguaratala
Shiniteruyo shiniteruyo

Back to [*][**]

Wo wo wo..
Wo wo wo..a a ai aishiteru

Blogger Templates

5 comments:

azrul adnan said...

sea@wanie..sapa nyanyi??
x penah dengar...huhu

sea_lavender said...

hehe npe? ske ek~~
erm sampai nk taip pgl sye pn tersilap ye~
AISHITERU ( Menunggu )-by ZIVILIA BAND ni lagu n pnyanyi.. dr indon ~~

KhAiReDzAiMy said...

Nice lagu... terasa di buai2 dalam mimpi plak bila mndengarNya....

azrul adnan said...

hahhahaha

sea_lavender said...

khairedzaimy:hehe jgn terlena plak ble bce blog sye ye~~
kuikui =P
azrul:seronok kamoo gelak yew~~