Friday, 3 December 2010

BILa Aku DaH SuKa

Haa..nak cite pasal tajuk post aku kali nie...bila dah suka aku jadi tak betul la~~huhuhu~~ sebenar sje je nak share pe aku tengah suka sgt saat nie...baru2 ni aku de g ekspo dkt2 umah aku~~hehe seronok2 jalan2 shopping selendang sampai abis duit tu~~hehe tu la yg tgh mnjadi kegilaan aku skg~huhu~~sblm prgi ekspo tu dah borong gak dgn my mum~~hehe sgt ske..dah jadi perkongsian my mum n me.. so layan je la pic2 yg aku letak nie ble aku dah tak terkata2~~


koleksi together me n my mum
sharing is caring..hehe blh jimat duit tu~~
ni adalah jenis tudung awning2 tu k~~


xpe2 azam tahun baru ni nak plus2 kan koleksi aku nie...
br berjinak2 makin ske la~~~lalala
sape fkir nak bg hadiah befday blh la...haha pengharapan d ctu~~
(lawak je nk perasan2 sape je la nk bg pun) huhu




haaa...ni salah 1 tudung awning yg aku gayakan
hehe ~~ i like it~

Blogger Templates

9 comments:

azrul adnan said...

huhu.nsb bek saya x leh kumpul tudung..kalau x saya pun mau kumpul..hahhahaa...x da lah..

saya pun da hobi dlm x sedar..nantikan entry saya..
tpi pelik sikit barang saya kumpul..

misz FaTiN said...

byk nye tudung..^_^

nyaw,, kamu blogger uitm juga ke?

sea_lavender said...

azrul:pndai wat lawak ye~~
hmmm...ni xpe2 pngetahuan utk bakal isteri awk ye~~
misz fatin:hehe br berjinak2 je ni nk tambahkan koleksi je lagi~~

ahsfantasy24 said...

comel tdung tu! hee..

btw lagu at blog nei best ngat :)

sea_lavender said...

ahsfantasy24: hehe mstla comey3 cm tuan die haha sje nk perasan skejap ek~~hehe lawak je...
erm mmg sweet song ..i like it ~~

My MiRa said...

OLOLOLOLO...jelesnyer mira tengok tudung die banyak betol...
pinjam satu boleh tak awak???
heeheheeh......sweet ler tuan belog ni.....

azrul adnan said...

ahhaa...lawak ke??haha

rieyana ynn said...

simgah sini jap...;d

sea_lavender said...

myra: hehe xpe2 xperlu jeles~~ mira pun pe lg meh kumpul sme2...kuikui =D
blh je pnjm tapi nti tak ckup la wani nk melaram hehe...hmmm sweet pe nye plak mira...kamoo lg comey~

azrul: seyes lorw..lawak xkn kamoo nk pkai kot...tpi awk pakai bkn jd macho dah jd cute hehe

rieyana: thnkx singgah =) salu2 la jenguk =)