Saturday, 10 September 2011

FiNaL ExaM

Assalamualaikum semua... Rindunya nak mengupdatekan blog kesayangan aku ini... dah nak masuk 2 minggu dah tak mengarang...erm ntah la selalu je buka fb,skype dan ym tapi hati tak rasa nak mengupdate blog hanya sekadar ziarah2 blog orang lain dan jadikan medan persinggahan nak membaca...huhu no mood mengarang tapi lebih ke arah mood membaca~~ then lappy aku plak tak berapa sihat jadi bila nak mengupdate hang la pe la...tak boleh nak upload pic la pe2 pun semua , so no story la~~ except aku tergerak hati nak kongsikan apa2 perkara yang bermanfaat...pasal raya pun tahun ni kurang mood nak bercerita~~ erm tengok di fb je la.. so, sekarang ni plak kalau students uitm ready2 la di ambang final exam ni ..termasuk la diri aku ni sendiri..mana hilang mood exam nie pun aku tak faham~~ ''Ya Allah kuatkan aku dengan semangat belajar menuntut ilmu-Mu untuk kepentingan dunia dan akhirat kelak bukan sekadar cemerlang di atas slip peperiksaan..'' Amin... wani kena kuat2x.. ingat azam dan matlamat hidup ~~

jadual final exam bagi semester 5 ~

20/9 ~ECO 261 (2.15-5.15 pm)
28/9~MGT321 (2.15-5.15 pm)
2/10~ MGT340 (9.00-12.00 pm)
4/10~FIN329 (9.00-12.00 pm )


p/s

# di sini aku~ Syazwani Mohamad a.k.a waniey,syaz,sea_lavender ingin memohon maaf atas segala salah silap dan doakan kejayaan aku untuk exam kali ini ye...bagi sesiapa yang akan ambik exam jugak gud luck k =D

# maaf lama tak mengupdate entry bagi sesiapa yang rajin dan tegar menyinggah di sini kalau ada la kan... aku kurang mood...huhu so tak de entry nanti bila ade je pe2 nak share aku akan post k~~

# doakan agar mood aku bersemangat belajar tu berkobar2 dalam study week ini ek...

# di ambang exam fb tutup ada kesempatan mengupdate entry bila berkeinginan lagi2 bila jarak2 exam aku yang jauh~~


3 comments:

Amirah Adnan said...

good luck dear :)

salam kenal ;)

Halawatul_Insyirah said...

Binttaufiq wannajah ya ukhti ;)

sea_lavender said...

amirah: thnkz ..salam perkenalan kembali =)

halawatul Insyirah : syukran jazakallah khairan ya ukhti... slmat berjaya dan kehidupn ukhti =)