Saturday, 9 July 2011

Alhamdulillah kemenangan padaku~~

Assalamualaikum semua.. haa petang2 ni aku sekadar berkongsi kemenangan yang berpihak pada aku...hehe =D bunyi cam dah menang dalam game ape je~~ ngege... tak de la baru2 ni aku de join contest ... tak sangka la sangat2 dalam banyak2 contest aku telah terpilih menjadi pemenang...serius2x agak terkejut kerana apa, contest ni memang tak kena dengan diri aku sedikit ~~yela suka berimaginasi.. its not me la~~... kalau korang tak caya baca entry waktu aku join contest cam tak best je~~klik sini....hmm pe2 pun ..Alhamdulillah kemenangan berpihak kepadaku walaupun bukan tempat pertama k ~ tapi aku disenarai pendek dalam kemenangan :


Syukran Jazakaallah Khairan kepada penganjur contest ni

~singgah la blog die~





5 comments:

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

tahniah:)

sea_lavender said...

Syukran ...Alhamdulillah =)

einz miszmessy said...

congrates

sea_lavender said...

einz: syukran...same goes to u~~ =)

fuad ansari said...

menarik ceritanya.. kamu mmg berhak utk menang.. (",)