Tuesday, 5 July 2011

TeRiMa KaSiH TeMaN (^__^)


Assalamualaikum semua... lama plak rasa tak mengupdatekan diri di blog nie~~ huhu kesibukan kini melanda diri..meeting itu ini nak settlekan tanggungjawab, assignment, kuiz dan test semakin tiba... post kali ni pun sekadar luahan rasa buat 2 teman baru aku,bagi semester ni yang agak mengambil berat terhadap aku..~~ terima kasih banyak teman (^_^) walaupun kita baru bermula sahaja perkenalan untuk semester ni secara lebih rapat namun anda benar2 memahami dan support saya.. saya sangat menghargainya..( walaupun dah semester 5 baru kenal betul2 dieorang nie..yela dah semua subjek kteorang same group ) nice to meet them =D

perbualan semasa pulang kelas OB petang semalam :

aku : alamak malam ni aku meeting la bila plak nak stdy eco261 ni huhuhu~~

azrul : eh ko ni tak penat ke?tak bosan ke? hari2 meeting...

aku : tanggungjawab dan amanah tak kan la aku nak tinggal cam tu je...

tasya : ha'ah aku ni pun dah macam s/u die je.. g mana je aku follow...

aku : ala..tasya sory la..thnkx wei, teman aku selama nie...

tasya : its ok, btw dah last2 sem ni patut tak payah la...fokus stdy je...

aku : tak de la tugas aku kan s/u organisasi ni so dah habis prgm baru la kena bertindak
keje.. lagipun wei, smlm aku terbaca pernyataan yang kiamat semakin dekat apabila
kita mendapat amanah dan dipersia2kan...takut aku..akhirat nanti apa aku nak jawab
amanah yang diberi ini..

azrul : ha'ah btul tu, dah sem depan tak pyh join2 stdy je la~~ kesian aku tengok bz je
memanjang ko tu...

aku : monolog dalaman ( Ya Allah bersyukur sekali punyai teman yang mengambil berat
seperti mereka.. Alhamdulillah ..hikmah di sebalik semester 5 ni buat diri ni.. yang pada mulanya benar2 malu dengan diri sendiri memandangkan keputusan semester lepas yang kurang memberangsangkan...)



4 comments:

shairazi sharizan said...

seronok menjadi org sibuk~~pengalaman...

sea_lavender said...

erm yeke~~ susah jugak kena pndai uruskan...tpi sye tidak pn~~

shairazi sharizan said...

hehe~seronok selepas meletak jawatan,bila pikir-pikir balik rasa sibuk itu lagi seronok,masa tak terbuang..

sea_lavender said...

mmg tk dinafikan...tpi kdgkala de yg lbih pntng pn trpksa diketepikan jugak~~huhu