Friday, 8 July 2011

Saya bertudung dan saya sangat Pretty


Assalamualaikum semua..aku join contest lagi... dah saudari manis tag sye..sye pun join je la.. Syukran Jazakaallah khairan ya anti ~fiqra

bukan bermakna saya perasan cantik..join je contents ni~~haa kat bawah ni syarat2nya... so kalau nak join klik sini~ cik dya

1. Mestilah warganegara Malaysia yang beralamat di Malaysia.
2. Mesti mempunyai blog dan akaun facebook.
3. Mesti menjadi follower blog CikDya.
4. Mesti LIKE CikDya[dot]com fan page di facebook.
5. Mesti klik SINI dan SINI.
6.Buat satu entry di blog dengan tajuk : Saya bertudung dan saya sangat Pretty.
7. Letak satu gambar korang yang bertudung.Tudung syria ke, shawl ke, tudung bawal ke, tudung express ke,tudung saji ke...yang penting cover rambut korang kay!hehe.
8. Mesti letak link htt://www.cikdya.com/ di bloglist korang.
9. Tag seorang kawan.Make sure she knows.
10. Kemudian tinggalkan link korang kt blogger yang anjur nie k.


aku nak tag



12 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah..contest menarik...sangat suka...good luck

sea_lavender said...

cik hawa: hehe =D Join la klu berminat =)

Cik Purple Pinkypuff said...

CP dtg tolong komen sini! :) cantek + comel gituuu~~;] gud luck!:) tolong komen saya jugak yer..:) klik >>KLIK dan KOMEN entri INI..:)
thanks!:)

fiQ'Ra said...

awk cantik dan ayu...erm, macam sahabat saya rupa awk, siti hajar ;)


jom klik cni & komen erh ;)

oPiE iSa said...

Phewit! :)


Boleh tolong komen Sini Pula?
Hehe..

Entri Terbaru Saya : Saya bergambar dengan artis korea

oPiE iSa said...

God luck!

sea_lavender said...

cik purple : Syukran Jazakaallah Khairan =) Awk lagi cute..gud luck too

fiqra : hehe blh plak cm tu..pelanduk 2 serupa kot...hehe ...kte kan ade 7 org sama dalam dunia ni..

opie: Syukran Jazakaallah Khairan ..sye dah komen awak =)

Nana said...

Sy tlg vote awk
Good luck
Jom vote saya plak
Hadiah keseluruhan bernilai RM100 menanti pengundi bertuah


http://ibudamia.blogspot.com/2011/07/july-giveaway-vote-win.html

abazilah said...

goodluck !
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

afriana razman said...

Comel ! goodluck ea !:) Jom comment sini blik :)

sea_lavender said...

nana,abazilah dan afriana :syukran2 komen dan singgah blog sye =D

Cik Dya said...

Salam Ramadhan ... saya datang kutip komen ya. Good Luck!!