Thursday, 10 March 2011

MaJLis PenYeRaHan TuGaS MPP

Selamat pagi semua..post kali ni hanya sekadar gambar meceritakan sepanjang Majlis Penyerahan Tugas MPP Sesi 2010/2011 kepada MPP Sesi 2011/2012.. jom layan bersama...




ni pic ketika aku dah pun pulang dari majlis~


cenderahati buat kami semua setelah bekerja keras dalam
membantu pentadbiran HEA dan HEP di UITM N9
(sje kasi post tu haha =D) tpi sijil aku masih tak dapat de masalah...
orang baru la katekan~~



ni sekuntum mawar merah jambu yang segar~~
i like it..until this munink pun masih segar hehe =D
btw, if ade bf i tak nk mawar ye..nak sea-lavender je kui3x



erm...tett aku dengan sape ni???sape lagi la kan aku pnye ketua la~~
Saudara Mohamad Azam Akmal ~ mantan YDP MPP 2010/2011 UITM N9
&
Saudara Sulaiman~mantan NYDP MPP 2010/2011 UITM N9



dengan sape pulak la kan nie~~hehe =D
ni adalah penasihat MPP sir jamil namanya...
btw lec masih baru lagi ..so aku kenal bese2 je~~
erm..tapi pernah je minta maaf pd beliau krna apa?
rahsia hatiku~kui3



ok yg si comey kurus ni la partner exco aku~
susah kte bersama ye syg ~
haha =P
Miss u miss siti nur badriah .. thnkx a lot n sory everything



ok2..dah mcm artis plak~~
hmm..ni adalah Fathine Najiha~
gamaknya sweet die ble mkan kui2x
sampai kena muka sekali td...
just lawak jiha~



ni miss nurfarahwahida~~
insan yang menjaga blok seri menanti 4
sejak aku tinggal di UITM N9 ni
kwn2 aku salu kate karakter kteorg sme...
i like~ coz mmg pn...
everything perubahan sikap bergantung kpd keadaan~



apabila kami semua bersatu delegasi mantan MPP Sesi 2010/2011
bersama delegasi MPP Sesi 2011/2012


ini ialah Puan Dalila Daud~
orang kuat HEP UITM N9...
berbangga habis dapat gambar bersama...
ermm Puan ni mmg sporting n alwayz be supporting us...
i'm proud to be lady gud leader like u madam =)


haaa ni 3 dara pinggiran kui2x~
lawak je k cheten,sya n jannah...
merangkap mereka dah jd warga NR kan...
i will miss u all..thnkx n sory everything



miera,jieha dan nadia syazana...
dh ala artis pose2 ye~~hehe...

p/s :
  • perkongsian majlis yang aku hadiri semalam petang.. hi tea bersama mantan MPP serta degelasi MPP baru~
  • maaf kepada faizura kerana maklumat yang tidak kesampaian pada saudari..
  • sedih apabila selepas ni msg2 akan menguruskan hal sendiri..namun segala kenangan dalam hati ku hehe~
  • terima kasih dan maaf segala kepada semua..
  • moge kehadiran MPP baru dapat memimpin dengan lebih baik..Insya-Allah...
  • maaf sesiapa jika saya tidak berbicara tentang anda..pe2 pn sye syg kamoo semua (^_^)

2 comments:

dina darwina said...

student uitm ke?? salam perkenalan..dh follow wanie

sea_lavender said...

ha'ah..salam perkenalan juga~
thankx dina darwina follow wanie