Monday, 6 December 2010

KuRsUS PenGuRuSaN OrGaNiSaSi

Salam readers~~hehe aku pelik la semakin hari semakin ramai plak yang mengintai sudut hati aku nie ye...hehe seronok3x (^_^) ade gak yg membaca blog aku yang tak seberapa nie~~pejam celik2x dah sampai 1200 bpe ntah tu...erm ye la aku ni bukan la seorang blogger yang tegar... dan tak terkenal cam Cik epal or Cik Irine tu... pe2 pun trimas la pada mereka yang sudi membaca ye...ok2..post kali ni berbalik pada tajuk post yang telah tercatat di atas..ye la ramai gak tye npe lama tak update blog so aku pun pe lagi bg alasan bz (hehe seyes sye jujur ~~padahal ade perasaan malas gak d situ huhu..maaf la ye mungkin mood aku tak mengizinkan untuk diri ni mengarang, meluahkan rasa haha ayat mengada d situ~~) tapi betul la kan kurang mood mmg tak semangat nak mengarang ~bagi diri aku la...terserah pada individu la yang masih hidup mahupun yang telah tiada...eh2 ape dah merepek ni wani oi...huhu... erm sebenar entry kali ni terpapar je Kursus Pengurusan Organisasi patut lebih bersemangat la kan lepas balik kursus tapi mungkin tidak bagi diri ni kerana rasanya entry kali ni adalah entry yang paling sikit aku mengarang tapi.....gambar2 dan bingkisan aku bagi setiap gambar sudah cukup nak menyampaikan cerita sepanjang perjalanan kursus ni, sebelum dan berakhirnya... selamat mengamati gambar2 sambil makan biskut chipsmore yew..aku belanja korang hehe ~~


Ok2 ni adalah tag yang aku dapat kerana
menghadiri kursus ni
ye aku sebagai seorang ~PESERTA~ dalam kursus nie k
tak kan la jadi pegawai pengiring plak huhu
tag ni dipakai sepanjang perjalanan kursus (tu pn nk bg thu kn tpi mmg sje pun =P)

HARI PERTAMA~~


awl2 pagi dh excited aku nak nek bus dgn kwn2 ...
cm bdk sek tak??hehe dgn bawa beg sek lagi tu..
(so bukti aku masih muda walaupun umur akan menjangkau 2o tahun hehe)



ni gambar sempat aku tangkap dalam bas..hehe
(dah plak duk sorg2 ambik peluang la over2 kui3x)
perjalanan yang memakan masa hampir 7 jam gak la...
so tak kan buang masa ambik2 pic yg patut huhu..
UiTM Negeri Sembilan ~~Marang,Terengganu




dah penat dalam bas akhirnya sampai juga la di destinasi
yang kteorang tuju~~~ Hotel Seri Malaysia,Marang,Terengganu


dah check in semua kteorang tgu d lobi sebelum masuk dewan seminar
tengok tu muka penuh semangat walaupun dalam kepenatan
petang tu juga kteorg dibahagikan kpd beberapa kumpulan
haaa...nak tahu sape ahli kumpulan aku?? jeng3x~~




ni la ahli2 kump. aku yg terdiri daripada YDP MPP lagi tu~~(yg mne teka la sendiri)
agak keterujaan la nak berkerjasama ngan org jawatan besar nie..
huhu pic ni waktu malam 1st kursus..
org dgr ceramah sempat lagi aku post peace hehe...
namanya tak khusyuk la tu ..
ahli kump aku : ummi ,azam dan man
malam tu de gak la aktiviti men pe ntah aku tak ingt plak nama game tu...
kejar2 matikan lilin kump lain (candle nite kot hehe hentam je coz dh tak ingat la)
mmg habis jujur la men ni terjerit2 aku tgh malam (mmg hobi kui2x)

HARI KEDUA~~

pagi kteorang de aktiviti mcm2 semua ke arah kepimpinan...
Alhamdulillah byk mnfaat yg aku dapat....
so de gak la kena wat trademark group plak~~
aku yg seorang seyes pun jd pelawak...mmg malu huhu
haaa..lupe plak cite nama kump aku yg agk special la...
diilhamkan YDP kteorang : ASK ME AGAIN??
ketua plak adalah aku~~kui3x mmg abis la kump.
erm tu la trademark kena dgn gaya pic di ats ...
fikir2 kan la npe aksi sebegitu ye~




sebelah malam tu de amanat daripada ayahanda UITM N9...
Alhamdulillah byk peningkatan pencapaian akademik dan pengurusan hasil
kerjasama MPP ,HEP dan HEA




Bukti semangat dan kegembiraan dikongsi bersama
lihat gaya mereka semua penuh excited~~
(tapi ade je sdg lena sape lg bukan tettt....hehe aku la kot)
sape pndai teka cari la mane aku kui3x =D


hampir 2 jam lebih gak la dgr amanat drpd Pengarah Kampus...
malam tu juga diadakan anugerah2 sesama MPP..
dan persembahan2 daripada gabungan kump.
nak jadi cite aku jugak dapat award..thu pe ??
hmmmm award KEPOCHI a.k.a perasan~~
sebelum tu kteorg kena juga jd ala2 artis berikan award pd penerima anugerah
(tu pic di ats waktu aku kena bagi award )
malam tu mood aku mmg tak de coz bese la gurl klu dtg hormon tak stabil... mood pun tak de la...
so maaf la kpd sesiapa yg merasakan aku terus berubah waktu dpt award n bergambar..
kesakitan saat itu just pura2 ok...
persembahan pun ala kadar tapi sungguh2 la gak coz jd backup singer
dgn menari lagi...mmg over gak waktu tu...tapi ok la ckit waktu tu~~huhu...
persembahan:lagu kalau berpacaran so fhm2 la cm ne wat over2 .ye la nak wat yg terbaik...


p/s :huhu setakat ni la entry.. tgu sambg lagi part 2 hahaha~~ pnjg n byk pic la plak aku rasa..tadi aku kate pic gambarkan segalanya....tapi lain dah jd nie..so better aku sambg utk next entry aku...sape nak tahu tgu esok la entrynya~~

Blogger Templates

4 comments:

hanisah said...

ko MPP ke nyahh?woooo~hebat!

sea_lavender said...

ak exco je la..
MPP kmpus ak 2 org tpi kre dpgl mpp yg len gak huhu~~

A~ said...

aloha, thanks for visiting my blog. tak perasan ur comment kat shoutbox :P buta kejap penat balik kerja. hehehehe
anyways, nice blog u have here. keep it up. take care & all the best :)

sea_lavender said...

A: its ok la~~ hehe..
most welcome,btw thankx to visit my blog =)...take cre too n be the best in yur life..and all out!!