Thursday, 23 December 2010

Dah Tak BoLeH JaDi KeRaNa

Salam readers..ape khabar semua??lama benar aku dah tak update blog kesayangan aku ni...maaflah la ye pembaca2 semua(tu pun klu ade yang membaca la =P)aku ni kesibukan memanjang dan masalah line yang sangat teruk...yang aku peliknya kan si fb tu boleh plak aku online lama2 ...ish3x saje je line nak kena gak dengan aku ek...huhu...btw selamat tinggal broadband ku ...aku akan serahkan kamoo kepada akak kesayanganku plak utk tanggung kamoo tiap2 bulan akan datang merangkap tahun baru ... hehe...aku akan bertukar arah ke line lain kui3x...dah kamoo tu asyik lambat sgt...(jahat tak aku,kutuk si broadband aku yang dah lame berkhidmat hampir 1 tahun dgn tuannya comey nie~~haha sje nk perasan sebentar ye) dah2 merepek sudah....tajuk entry aku kali nie DAH TAK BOLEH JADI KERANA... apa ye?? haa ni la senarainya...banyak jugak sebab2nya ~~layan.....
(bila nak start baca semua ayat sila guna tajuk entry sye dan sambung....

  • lama sangat aku tak update dah tinggalkan harta kesayangan aku nie... rindu bangat sama ''KEBAHAGIAAN PENUH KEHARUMAN'' so sekarang aku mula m'update kamoo kembali (^___^)
  • line broadband aku sangat teruk so aku berazam untuk tukar line yang line...hehe... selamat tinggal ye ~~maxis broadbandku...kan ku kenang jasamu sudah hampir 1 tahun
  • aku baca seorang blogger pnye post tgk2 tibe2 duk layan baca kuar lagu sama macam di blog aku pe lagi...cepat2 aku tukar lagu ngegege.... tak nak lama sama lagu...tak best2 ...so thnkx kpd kwn aku yang di oversea~ SITI AKMAL IZZATI ABU HASSAN yang kenal kan lagu nie aku d Malaysia pn baru thu sdgkan lagu nie dah lame...hehe disebabkan lagu ni gak la ramai yg suke singgah blog aku (wink3x perasan sebentar (*_*)~semata2 nak dengar lagu..so lagu yang ak letak skg ni pun best gak..layan..terbaik
  • esok aku kan mula tanggjawab sebagai P.M -budak2 UITM mesti tahu pe tu...kemasukan student2 baru nie..so kena urus coz bawah MPP...so aku kena bersemangat dengan tanggungjwab dan amanah nie...
  • beberapa hari je dah melangkah tahun baru la...huhu aku tak bersiap sedia lagi dari semua aspek macam mane nie... jadi??berikan aku kekuatan huhu~~

p/s: ok la tu je ar..aku kebluran sebentar ble dah dapat update blog nie tak mencurah2 plak ke ladang gandum idea2 aku huhu...cepat!!! idea2 datang kepada blog kesayangan aku nie~


Blogger Templates
Blogger Templates

2 comments:

hanisah said...

lah.ko balek UITM sok ke weh?

sea_lavender said...

haha ak dah de d uitm pun...
esok sume p.m2 datang dftar~~
huhu then de krsus mds...
27 stdnt dah masuk...