Monday, 5 March 2012

Penghargaan Buat Teman Blogger

Assalamualaikum semua.. apa khabar? moga semua teman2 dalam keadaan sihat hendak-Nya.. dah seminggu sea_lavender tak update entry... rindu sangat~~ maaf la sibuk sangat dengan final project ~~ huhuhu... mcm2~~ ok entry kali ini khas buat teman blogger ... cP~ yang telah membuat entry dan doodle untuk sea_lavender...sangat menarik2 ~~ terima kasih ^_^ sea_lavender suka sangat =)



ini doodle yang dibuat comey (n_n)
hehe =D hargai sangat~~
sweet sangat; sea_lavender tengah pegang bunga lavender ~~

malu sangat bila baca ^_^
sea_lavender ni lemah-lembut~~ngeeee.. betul ke?? yang kenal la dapat menilai diri ini~~

p/s

  • penghargaan buat .. cP~ entry khas nie~~ =) sea_lavender request suka2 je.. dan awak tunaikan pula.. mekaseh ye~~ ukhuwah filillah.. =) maaf sea_lavender sibuk sikit akhir2 ni.. namun entry tak lepas jugak nak buat khas untuk awak ~~sea_lavender terbaca dan kongsikan buat awak~~ ikhlas awak hanya Allah mampu membalasnya ~
''Keikhlasan seumpama seekor semur hitam di atas batu hitam pada malam yang amat kelam, ianya wujud tapi amat sukar dilihat. Jangan tertipu dengan terangnya bulan kerana di sebalik terang itu banyak kegelapannya''
  • buat kamu : '' Alhamdulillah.. telah menerima segala pemberian diri ini~~ moga memanfaatkan apa yang diberikan dalam meneruskan hari-hari yang mendatang~ '' Hanya Allah Maha Mengetahui isi hati ini~
  • sea_lavender dah nak dekat dengan final exam ~~ doakan ye teman2 =)
  • esok Pre-Graduate bagi part 6 di Klana Resort, sea_lavender jadi urusetia~~ chaiyok3x tugas terakhir bagi pelajar diploma =)








15 comments:

Mysara Ab Rahman said...

busy ek? dh sem akhir kn?

sea_lavender said...

mysara Ab Rahman : ha'ah.. final sem... Insya-Allah... doakn sea_lavender ek =)

Faizal Ismail said...

cepat masa berlalu , tup tup , dah abis diploma

:)

sea_lavender said...

faizal ismail : hmmm.. thu xpe~~
akak lg la rse sangat cpt je.. Alhamdulillah... ari ni prsent final project dgn jaya =) ..awak tu gud luck nti smbg belajat..

yad'z said...

wahhh.. sebijik lahh doodle nye macam kamu.. ngee~

Kami Sahabat Pena said...

good luck untuk final exam nya.

sea_lavender said...

yad'z : heeee kan?? comey~~ kte ske =D

Kami sahabat pena : thnkz wish me luck =)

mr_right said...

wahh... dapat doodle ! comel doodle tuh. btw, suka part quote tuh. "Keikhlasan ..... " nice:)

sea_lavender said...

mr.right : Alhamdulillah.. heeee tak sangka jugak~~ ngeee... nice kan.. sye pn ske kan kata2 tu =)

dwaty said...

semoga semuanya berjalan lancar...

sea_lavender said...

dwaty : Insya-Allah..mekaseh ^_^ Alhamdulillah.. byk da selesai~~

.........cP~ said...

salam.

Hee. All the best ye? Saja je lukis.

sea_lavender said...

..cP~ wasalam...
thnkx 4 the wishes =)
tq atas lukisan doodle juga ~~

Ardini Humaira said...

comelnye doodle dia.. dni punya blog tade doodle lagi. ingat nak ada juga nanti :)

sea_lavender said...

ardini humaira : hehe =D org yg watkan ~~ cpt2 request kt kawan blogger sea_lavender =)