Friday, 9 March 2012

JaDuaL FinaL ExaM SeM 6

Assalamualaikum semua.. haaa.. sempat lagi kan sea_lavender mengupdate entry :P Heee ~~pada hal sekarang ini tengah 'study week' .. ala saja nak kongsikan jadual final exam sem 6 sea_lavender dan Insya-Allah menjadi exam terakhir bagi pengajian peringkat diploma ni..
Amin Ya Rabb...


  • 14/3 ~ ETR 300 9 (ENTERPRENEURSHIP)
2.15-5.15 PM (BS4/BS5)

  • 18/3~MGT369 ( RESEARCH AND METHODOLOGY)
2.15-5.15 PM ( BS 6)

  • 23/3 ~ MKT361 (PRICIPLES AND PRACTICES OF SELLING)
8.30-11.30 AM ( DEWAN PEPERIKSAAN-BETING)

  • 28/3 ~ MGT 361 (INTRODUCTION TO INTERNATIONAL BUSINESS)
2.15-5.15 PM ( DEWAN PEPERIKSAAN-BETING)


p/s

  • heee sempat je kan sea_lavender ni mengupdatekan blog pasal jadual exam sendiri...dekat library plak tu guna pc~~ lappy sea_lavender rosak huhu :'(
  • Haaa tengok siap bagi tahu tarikh,subjek, masa, tempat lagi kan.. macam la sape2 yang baca ni tahukan kat mana sume bagai~~ ngeee =D ye la mana tahukan kawan2 batch and coursemates sea_lavender layan blog ni..so, tak yah la susah nak cari kat student portal tu ;p (lebih2 lagi student UiTM =D )
  • buat kamu : sea_lavender tahu kamu tak ada paper final pun.. apa2 pun moga mendapat keputusan yang terbaik =) walaupun sama final sem juga ^_^ semoga berjaya dalam hidup dunia dan akhirat... (n_n)
  • semalam sea_lavender dah msg teman2 dlm contact list hp mohon maaf dan terima kasih segalanya sempena nak exam..moga semuanya ikhlas utk mendoakan kejayaan dan wish me luck =)
  • nak kongsi sikit petikan yang sea_lavender terbaca daripada surat khabar hari ini, sangat menarik dan membuatkan sea_lavender rasa kita harus sentiasa memaafkan orang lain setiap hari ^_^ :

''rendah diri mohon maaf tanda miliki kekayaan hati''

~mengakui kesilapan akhlak mulia pancar keimanan~

firman Allah yang wajar kita renungkan ~

''Terima kemaafan dan suruh dengan perkara yang baik serta berpaling (jangan dihiraukan) daripada orang jahil''

(surah Al-'Araf ;199)


19 comments:

gadisBunga said...

banyak gap jugak eh.

good luck!

miss Fyqa said...

gud luck dear..do the best :)

Bulan Syurga Firdausi said...

ad gab jgk e...ape pn gdluck!smga ALlah bantu :)

uyaitusaya said...

usaha.doa.tawakal :)

Sunah Sakura said...

"buat kamu" tu untuk saya kan? eh! :p

all the best dear~

Faizal Ismail said...

saya salah seorang yang dapat msg tu....hehehehe

Gud luck kak ^^

sea_lavender said...

gadis Bunga : hehe =D nmpk je byk gap.. tpi nk kena stdy byk tu ~~ngee...

miss fyqa : thnkx dear =)

bulan Syurga Firdausi: yupz ade je gap.. thnkx.. Amin.. Insya-Allah... =)

uyaitusaya: setuju ~ DUIT=doa,usaha,isiqamah dan tawakal pada Allah...

sunah sakura : hehe p0n boleh 'kamu' itu awak =) heee...
thnkx dear ~~

faizal ismail : hehe =D ske ye... thkx ye adik faizal ~

Cik_Shiqah said...

selamat berjuang n mencapai kejayaan :D

Cik tikah said...

all the best sea_lavender :)

Iffah Afeefah said...

smoga berjaya k

shera haifa said...

dh nak exam ehh.. gud luck. buat yg terbaik. inyallah..

dwaty said...

Jgn lupa buat solat hajat... Wish u gud luck, SL...

MiYOKO SuKi said...

good luck, dear

ღKekunangpelangiღ said...

Goodluck! Study baik2, jangan main2. :)

celikmatahati said...

semoga sentiasa focus and stay dgn apa yg dah juangkan selama ini..dugaan musim2 exam ni paham2 la kan..so..BE STRONG..**pandai kan ckp bile dah lepas seme tuh..kekekekekke;p

CHAIYUK3!!

sea_lavender said...

cik_shiqah~mekaseh ye.. Insya-Allah.. =)

cik tikah : thnkz.. =)

iffah afeefah: mekaseh cik iffa =)

shera haifa: ha'ah kejap je da nk exam pun.. heee.. thnkx.. Insya-Allah..

dwaty: thnkx ingtan tu.. Alhamdulillah dalam usaha m'istiqamahknnya =) doakn ~~

miyoko suki : thnkx dear =)

kekunang pelangi: hehe =D thnkz 4 the wishes =)heee tu la mcm men lebih plak da nie~~~

celik mata hati : Insya-Allah cik fara syg.. Amin..moga dpermudahkn Allah..untung la kan da abis zaman blajar =_=

ahsfantasy24 said...

All the best dear!
Doakan yg terbaik buat kamu ^^

sea_lavender said...

ahsfantasy24 : thnkx dear =)Amin.. Insya-Allah...moga dpermudahkn sgalanya oleh Allah..

Bulan Syurga Firdausi said...

awk, awk ambik kos marketing erk..?dgree t sambg marketg jgk ke..?ke bukan..?