Friday, 13 January 2012

BISIKAN HATI

Assalamualaikum semua.. Alhamdulillah... sea_lavender bersyukur sekali di atas nikmat Allah kerana memberi peluang untuk meneruskan saki-baki kehidupan yang tidak tahu mana mahupun bila ianya akan berakhir dengan noktah..Pagi yang hening dan mulia merupakan Penghulu segala hari.. indah sekali =) hari Jumaat bersamaan 19 Safar 1433 Hijrah...hari ini kelas sea_lavender jam 8 pagi-12 tengahari~ 2 subjek dan 2 presentation bagi setiap daripadanya...huhu gelabah la juga persediaan cam kurang je~

  • Principles And Pratices of Selling ~ Present product jadi sea_lavender pilih promosikan tudung ''Bawal 2 Tones'' dan ''Food Supplement ~ VCO'' ..Semua ni dah pernah berniaga so senang la nak present hehe =D doakan ye dapat buat terbaik.. hari ini berjubah dan pakai tudung nak dipromosi..nak menarik minat kenalah menggayakan dulu~ ade buat page juga nak test market ~~ jom klik ramai di facebook '' Istana Lavender Collections'' baru je buat page ni~~
  • International Business ~ Present chapter 7: Foreign exchange.. risau sea_lavender agar sukar la chapter ini..coz tak minat kot ~~ngeee..doakan sea_lavender


potongan ayat Al-Quran nak dikongsikan hari ini :

( iaitu) orang-orang yang apabila disebut nama Allah hati mereka akan bergetar, orang yang sabar atas apa yang menimpa mereka dan orang yang melaksanakan solat dan orang yang menginfakkan sebahagian rezeki yang Kami kurniakan kepada mereka : Al-Hajj ; 35


kefahaman sea_lavender membaca tafsiran dan mendengar dalam sebuah ceramah motivasi ~ semua ini adalah sebahagian ciri2 muslim sejati ke jalan Allah.. moga2 kita tergolongan dalam kalangan ini =) Insya-Allah.. selamat beramal


p/s : semakin hari, semakin merindui saat itu, namun kebahagiaan terukir apabila aku terus mendekatkan pada-Nya..Alhamdulillah..cukuplah harapan buat insan2 lemah..tidak mahu ianya berlarutan pada yang lain...moga hari ini lebih baik daripada semalam =_= Insya-Allah



10 comments:

Iffah Afeefah said...

asl rindu tu ade
pasti bahagia kan

Bulan Syurga Firdausi said...

amin yaAllah....semoga lebih baik utk hari2 akan datang :)

starzieti said...

amin.

bagusnye da pena berniage. teringin jugak nak berniaga. :)

sea_lavender said...

iffah affefah : benar, rindu nikmat dr-Nya tidak ternilai...

bulan syurga firdaus: Amin..Insya-Allah.. Alhamdulillah..selesai sebahagian tpi masih ade tertangguh..huhu

starzieti: hehe ske2 je berniaga..lagi2 student business..

Adylia Qarissa said...

InsyaAllah :)
amiiiiiiinnnnnnnnnnn

sea_lavender said...

adylia Qarissa: Amin.. syukran =)

mysara said...

teringat time present selling dlu...
best!
mai wt produk minuman koko..under zhulian product..bg 1 kelas minum rasa..hee

sea_lavender said...

mysara: owh ye~~ =)
ade je kwan2 wt produk cm tu... hehe =D

ahsfantasy24 said...

semoga setiap esok akan sentiasa menjadi
lebih aik daripada setiap hari ini :)

sea_lavender said...

ahsfantasy24: Amin.. Insya-Allah.. thnkx ye =)