Saturday, 12 November 2011

Nikmat Dari-Nya

Assalamualaikum semua...Akhirnya cik wani a.k.a sea_lavender muncul kembali setelah sekian lama menyepi~~ yela tak de line nak berhubung...on9 pun kadang-kadang je kot..so tak mood la nak menaip entry.. apa2 pun Alhamdulillah aku panjat ke hadrat Illahi kerana diberi nafas untuk meneruskan kehidupan..ucapan tanda kesyukuran juga atas keputusan bagi semester kali ini yang mendatangkan hasil dengan usaha..Alhamdulillah...buat teman2 blogger semua terima kasih atas ucapan dan sokongan sebelum dan semasa aku dalam mengharungi hari2 peperiksaan aku.. akhirnya, membuahkan hasil..Syukran Jazakaallah Khairan =) ..Insya-Allah final sem akan ku tingkatkan lagi prestasi terakhir aku untuk memegang segulung Diploma ..Amin..

6 comments:

ShahzCudin said...

selamat kembali..lame xjenguk blog ni..

semoga diberi kekuatan dlm usaha nk dptkn diploma tu..

sea_lavender said...

mekaseh =) Insya-Allah..moge dpermudahkn Allah..Amin..

Bulan Syurga Firdaus said...

smge trus berjaye :)

Iffah Afeefah said...

cayokkk

dhulukn y pntg dlu

sea_lavender said...

bulan syurga firdaus : Amin..Insya-Allah..

iffah afeefah: tq2~~hehe ..Insya-Allah...

sea_lavender said...

bulan syurga firdaus : Amin..Insya-Allah..

iffah afeefah: tq2~~hehe ..Insya-Allah...