Wednesday, 12 October 2011

MUET

Assalamualaikum semua..maaf lama tak mengupdate entry..no mood mengarang and no idea but mood baca blog2 orang sangat2 tinggi~~ tak nak berbicara panjang kerana nak masuk tidur hehe =D esok aku berangkat pulang ke UITM N9 bersiap nak ambik MUET di sebuah sekolah iaitu SMK TUANKU MUHAMMAD KUALA PILAH~ speaking (MUET) pada 13 Oktober 2011 jam 7.30 pagi...sye ni dah la tak pandai bi sangat..tapi buat juga la persiapan nak berspeaking2 nie.. doakan ye sye dapat buat dengan yakin dan tenang...Insya-Allah ... wani kena yakin =)

7 comments:

fiqah said...

good luck :)

ARAJ said...

good luck...=)

oli-go said...

good luck

ShahzCudin said...

bittaufiq wannajah..muet ni senang je..

Lelaki Ini said...

CHAIYOK2!

fuad ansari said...

rindunya kat uitm n9.. ntah sapelah pensyarah yg tinggal lagi kat sana kan..

muet?? masih teringat dulu2 amik muet kat perlis.. bagi saya, speaking muet adalah cara bagaimana kita saling membantu dalam group discussion.. jika discussion dapat dijelmakan dengan menarik, insyaAllah markah tinggi...

good luck!!

sea_lavender said...

fiqah: thnkx~~ done 4 my muet =)

araj: thnkx~~ same goes to u too if take it~

oli-go: thnkx~~

shahzcudin: Syukran2.. Alhamdulillah dapat la sye berspeaking hehe =D

Lelaki ini : tq2 mantan ydp
kedah ;p ngeee

fuad ansari : jemput2 la datang uitm n9~~ erm tpi sye tak pasti la spe je lec lama..btw if kenal en.jamil..rite now lec kt sini.. beliau student pra dip sini...skg da ngajar sini plak~~hehe .. btul2 sye akui group discussion pling pnting..tapi td kteorg dah cm bual2 je hehe =D Alhamdulillah.. ok la~