Tuesday, 3 February 2015

Jadi Sniper jangan jadi Machine-gun!

Assamualaikum semua! Tip hari ni jadi "sniper" jangan jadi "machine-gun"! Haaa kan dah kena setempek lagi untuk hari ini.

Sea_lavender ni kan jenis banyak sikit bercakap niat baik je pun, lepas tu tiba adalah tak kena, pastu kenalah dengan pernyataan tajuk entry ni! Haaa pengajaran kita bercakap kena bergantung pada situasi. Bukan senang2 je cakap itu, bukan tak boleh cakap langsung. Tengok keadaan dan tengok situasi kembali.

Kalau tahu definisi sniper dan machine-gun pun dah boleh faham maksudnya. Jadi pergi selongkar kamus apa yang cuba disampaikan dalam entry ni heeee :D

Bila orang yang suka bagi tips suka sangat main games tembak2 ni haaa,so bila bagi tips pun kaitan dunia games!

Hidup belajar jaga hati orang lain, pasti Allah hadirkan orang yang menjaga hati kita juga!

3 comments:

Joe_Hans said...

cabai je mulut2 camtu...lols!

Aina farhana said...

Jom Singgah Blog Saya

Koleksi Resepi emak
http://koleksiresepiemak.blogspot.com/

Info Muzik Terbaru
http://muzikmp3terbaru.blogspot.com/

Info Filem Terkini
http://filemhebat.blogspot.com/

raihanah said...

jangan tembak merata