Tuesday, 25 December 2012

Konvokesyen UiTM Ke-77


Assalamualaikum semua.. Alhamdulillah bertemu kembali dalam dunia maya ni bersama sea_lavender.. wah dah ingat segmen apa je ntah tadi kan~~ yela dah 24 hari tak update entry ni... huhu kesibukan melanda diri. Post kali ni sekadar berkongsi kegembiraan diri ini setelah 3 tahun dalam menjejak ilmu dan akhirnya menggengam segulung ijazah di peringkat diploma. Walaupun cerita ni dah nak hampir sebulan tapi nak berkongsi kerana ucapan sejuta terima kasih buat yang telah memberi inspirasi dan bantu =)
 ~~ Alhamdulillah akhirnya Allah berikan ini. Gambar menceritakan keceriaan diri =') 



Bergambar setelah dapat jubah heee :D
testing2 wink >_<


Hadiah pengorbanan mak dan ayah selama ini =')
Dari jauh mak ayah datang - Penang ke UiTM Shah Alam
terima kasih mak ayah jasa dan pengorbanan selama ini tak terbalas
 namun segulung ijazah ni buat mak ayah.
doakan perjalanan anakmu di perjalanan menuntut ilmu kini.. =) 


Alhamdulillah selama 3 tahun kini sea_lavender bergelar graduan diploma, 
dan sebagai Alumni UiTM  =)
UiTM Di Hatiku 


keluarga pemberi inspirasi tatkala susah dan senang
 selama ini: terima kasih mak, ayah, kak long dan kak ngah =') 


2 jambak bunga segar  pemberian kakanda2 kesayangan
 sea_lavender
mekaseh sangat2 dapat datang dan bagi bunga heee :D


 ni pemberian daripada Cik Fara sayang~~
kata cik fara sye bagi bunga ni supaya tak layu heee :D 
sentiasa segar je kan? hehe =D
thankz a lot, datang jauh2 ke puncak alam
hulurkan sejambak bunga walaupun 2, 3 hari lepas konvo sye =')
sangat menghargai :

ucapan tahniah pada kertas kuning tu ; 
Congratz2.. Alhamdulillah.. Tahniah. Semoga terus suksess 
Thank Love ; CIK FARA =)

mekaseh cik fara, moga ukhuwah terbina dirahmati Allah.


 p/s


  • Alhamdulillah sea_lavender dapat update entry kali ini untuk mengucapkan jutaan terima kasih yang tak terkira pada mereka yang memberi inspirasi, semangat dan segalanya tatkala jatuh dan bangun dalam menyusuri kejayaan =) terima kasih atas doa kalian. Doakan kejayaan akan datang buat diri sea_lavender.. Hanya Allah mampu membalas, moga kalian juga berjaya dunia dan akhirat.
  • kamu~ Alhamdulillah..Bahagia milik kamu. Tersenyum tatkala bacaan doa dialunkan penuh penghayatan. Rindu alunan ayat-ayat Al-Quran dan nasyid yang indah daripada kamu. Moga Allah rahmati perjuangan dalam menyampaikan dakwah pada teman-teman =)
  • sekarang adalah minggu study week, jadi kalau keje mengupdate entry semakin aktif bermakna sea_lavender sedang melepaskan tekanan heee ;D study week bermula 22 dis 12 - 2 Jan 13~~ duk sorang2 dalam bilik lagi la kan~~ ngeee
  • beberapa hari lagi dah nak exam, usia pun bertambah. Ya Allah, jika usia dipanjangkan rahmati perjalanan hidupku dalam mendekatkan diri pada-Mu.
  • exam bermula 3 Jan 2013- 19 Jan 2013. Doakan sea_lavender agar dipermudahkan dalam menghadapi final exams (n_n)





9 comments:

the malay male said...

Good luck

sea_lavender said...

the malay male: thankz :)

celikmatahati said...

sorry xdpt dtg time ari kejadian...huuu..alhamdulilah..teruskn perjuangan utk final degree okay:-)

sea_lavender said...

celikmatahati: cik fara ni tak perlu sory la.. datang bagi bunga tu sgt sye hargai :) mekaseh ye.. In Shaa Allah try my best ;)

diana said...

tahniah...mesti mak dan ayah rasa seronokdan bangga tu..:)

ieda said...

alhamdulillah dah habis !

dan tahniah dari akak
berbaloi belajar dan berkorban selama nie kan .. penat lelah berbayar dgn sgulung ijazah !

sea_lavender said...

diana: thankz :) Alhamdulillah.. ni yg kte mampu berikan buat mereka :)

ieda: Alhamdulillah akak.. puas selepas 3 tahun.. skg meniti perjuangan dalam degree plak.. :)

Mysara Ab Rahman said...

wah congratz...now smbung degree kt ne?

sea_lavender said...

Mysara Ab Rahman : thanks :) kte da sambg skg kt UiTM Puncak Alam..