Friday, 31 August 2012

1st Reunion 3K1 2006 ( 250812)

Assalamuaalaikum semua... Salam Merdeka ke-55 .. Alhamdulillah kita masih diberi peluang Allah  untuk menikmati kehidupan dalam keadaan negara yang aman dan bebas daripada penjajah ;) Wah bersemangat pula sea_lavender ni kan hehe ;D ~ ok2 entry kali ni sekadar nak kongsikan pengalaman 1st reunion bersama kawan2 zaman sekolah menengah dulu..kawan2 tingkatan 3 Sekolah Menengah Kebangsaan Abdullah Munshi, Jalan P.Ramlee,Penang~ (sapa tahu sekolah tu angkat tangan ;p) hehe ~waktu tu,umur kami baru 15 tahun, sekarang dah 21 tahun~ dah berapa tahun tu?  6 tahun.. sekejap je masa berlalu.. ;D apabila dah berjumpa kawan2 abis semua story mory buka kan... lagi2 status masing2 sekarang jadi soalan yang paling hot ;p suma dah dewasa2 kan~~ dan komitmen masing2 sedang belajar..reunion ni, sea_lavender banyak kena uruskan jugak.. Alhamdulillah dapat kerjasama kawan2 yang rajin mengupdatekan diri di group fb ;) terima kasih semua ; kawan2 sebab join serta maaf segalanya atas serba kekurangan mahupun terlebih dalam perihal kewangan semua :)



KAWAN2 ingat cikgu kelas kita lagi tak??
haa lencana sekolah pun ade tu ;p
kenangan ~ salah seorang kawan kita yang buat ni ; Syamima Nasrin


senarai short name kawan2 3K1 ;
 semua 29 orang yang dapat join reunion 15 orang ~
ok la  kan ;) 
Insya-Allah akan datang kita plan semua agar semua orang dapat datang heee ;D




main bowling bersama ~ 
sedih kali ni main keje masuk longkang je ;p


editing ; Siti Akmal Izzati Abu Hassan ;
~ kaki awak dan geng kecik2 je kan ambik pic ;p
~ souvenior 1st Reunion sea_lavender uruskan maaf lah kawan2 sangat simple yg penting dapat jadikan 
kenangan ;D
~ makan pizza sama2 ;)


ok semua pun cun dan segak naaa  ;D


jelitawan2 buat cun kot ;p  hee 
cik syazwani, cik siti munirah, cik siti akmal Izzati, cik siti nor salwa
(ok nampak tak kat situ sea_lavender je tidak ber "siti" ) ~bangga nama sendiri heee ;D 
cik siti2 ni smua saiz kecik, dan sea_lavender je yg paling tinggi ;)



semua pakat duk cite u masing2 ; u kat egypt, uitm, umt, upnm, uniten, uum, umk 
kenangan 250812~ plan tahun depan jauh sikit destinasi ye..
ni dalam penang je hehe ;D 


 kek sempena 1st Reunion 3K1 2006 SMKAM
Sedap tapi tak abis serius membazir..
apabila kenyang sangat kan ;p

p/s 
  • entry sea_lavender sekadar berkongsi 1st reunion dengan kawan2 sekolah.. Alhamdulillah apa yang dirancang, dipermudahkan segalanya  ;) walaupun menjadi event manager yang tidak dirancang :D
  • kamu ~ moga Allah berikan hidayah agar terus mencari cinta hakiki sebagaimana mengingatkan diri ini.. Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui..
  • tahun ni Merdeka Raya ; jadi sebagai rakyat Malaysia, kita harus bersyukur kerana tinggal  bumi Malaysia yang aman harmoni dengan berbilang bangsa.. Moga Allah sentiasa melindungi rakyat dan negara kita daripada anasir-anasir luar :) serta kehidupan kita dalam redha-Nya..

17 comments:

Syazwan Che Deraman said...

Lama tu tak jumpa.
best tu!

MERDEKA!

Iffah Afeefah said...

takut nk g reunion

sbb da mlu2 kambeng

fiQRa said...

besnyaaaaa buat reunion.. waaaaa rindu zaman2 sekolah ;)

miss Fyqa said...

bestnya pi reunion... :)

.........cP~ said...

Salam.

Tak pernah pergi reunion langsung. Hehe.

sea_lavender said...

syazwan che deraman ~ agak la mmmg lama tu hee ;D Merdeka!!

iffah afeefah~ heee tak pela da tak pndng tu smgt nk jmpe balik je tu hehe ;D

fiqra~ mmg best ;) rindu jugak zaman sekolah ...

miss fyqa~ ha'ah best jmpe kawan2 lama...

CP~ Wasalam.. kena cuba join reunion mmg best hehe ;D

Bulan Syurga Firdausi said...

seronok la dapat kumpul macam tu dr lame x jumpe..erat silatulrahim :)

ahsfantasy24 said...

Sangat seronok bila dah lama terpisah,
lepas tu boleh gathering semula kan (:

Kesudahan Blog Ceyana Hina Profesion Keguruan - ahsfantasy24.com

sea_lavender said...

bulan syurga firdausi ; sgt hepie ;)
hee ;D Alhamdulillah.. mngerat silaturrahim ~

ahsfantasy24 : ha'ah.. mcm2 story bke lagi~~ yupz da plan utk akn dtg lg ...

Puteri Iqa Izyan said...

best kan dpt jumpe kwn2 lame? :)
tapi tulah. kalau nak buat reunion betul2, kene plan baik punye. kalau semua ada, mesti lagi happening. heee ^_^

sea_lavender said...

puteri iqa izyan ; best2.. hehe ;D
Mmg kena btul2 dan awal2 ~ bru sume blh bg kerjasama ;)

me in LDR said...

seronoknya...(^_^)

dah lama x jenguk cni..;)

sea_lavender said...

me in LDR ; ha'ah seronok ;).. terima kasih singgah..

CintaZulaikha said...

teringat yg tahun nih pon akak ada reunion ngn geng2 masa kat kolej dulu. tp tu lah, tak tau camne nak gi, masa sgt mencemburui akak...huhuhu (ayat tak boley blah...hehhe)

sea_lavender said...

owh yeke.. g la hee ni peluang jumpe kwan2 ngeee ;D wah masa cmburu kan ye ;p

Terbang Bersamaku said...

dah lame betul tak berkunjung ke blog kamu...ape khabr..? smoga sihat sejahtera sentiasa hendaknya..=)


seronoknya dpt berjumpa kawan2 lama..=)

sea_lavender said...

heee sye pn da lama tak m'update entry dan singgah blogger len ~~ Alhamdulillah sye sihat :)

ha'ah best sgt jmpe kawan2 ;)