Monday, 2 May 2011

SimPLe

Munink semua...ok pagi ni just entry simple~~1st of all nak ucapkan terima kasih bagi yang telah jadi followers blog aku yang tak seberapa ni~~dah lama betul aku tak upadate entry..serius masa tidak mengizinkan (tapidengan fb dah boleh je plak hehe =D) ntah la bukan malas nak update..cuma akhir2 ni rajin membaca dan singgah blog orang je plak kali nie..ok terima kasih juga bagi komen2 di ruang chat bagi penambahbaikan untuk blog kesayangan aku.. memang widget agak banyak kat blog aku nie coz tu lambat ckit loading hehe =D, so kena guna sistem internet yang besar dan laju kot hehe..cepat la die loading semua... haa... pe2 pn berbanyak2 terima kasih la ye~~ aku jugak nak ucapkan seribu kemaafan kerana entry2 perkongsian semakin berkurang... ada je nak berkongsi2 tapi semua mengambil masa dan mood yang terbaik untuk mengarang hehe..so, kebanyakan entry suka-suki je akhir2 ni tu pun banyak join contest n segmen2.. tak pe la, yang penting puaskan hati mereka yang mengtag aku di blog nie hehe =D ~~ ok selain itu, aku rase ni pun post yang nak kate akhir tapi tak de la cuma lepas nie lambat ckit la nak update blog kerana dah tak de line nak online sementara waktu~~so no more fb n blog sementara~~~sekarang pun guna akak sye punya broadband..jumpa d lain mase.. kalau nak nikmati kebahagiaan rajin2 singgah ble aku aktif kembali k =) kalau di kampus gne line wifi- yang laju tu tak pe la~~~k berjumpa lagi kte...Assalamualaikum semua...



6 comments:

r-5 said...

huhu. takpa2 nanti bila-bila ada masa post la en3 baru~ hehe. kmi sedia menanti dn membaca, cuma inform la kat blog kitorang de en3 baru. ngeee~ :)saya plak banyak kli dah kena unfollow. sadis jugak. haha

sea_lavender said...

hehe ade gak ye bce page kte~~ skg leh online tpi bkn salu~~huhu btw thnkx..Insya-Allah aktif sye akan postkn bhw sye de entry br hehe =D

misz molecule said...

wah..baru smpai..tp da post terakhir.sad:(

sea_lavender said...

misz molecule: sory la nti de post sye akn bg thu k? chill =)

アヌム ちゃん~~ said...

Salam. moshi2..jalan2 singgah sini kejap..nice blog :)
Sudi2 la jenguk teratak saya di frommetoyou ni ye..arigatou..(^____^)

アヌム ちゃん~~ said...

Salam. moshi2..jalan2 singgah sini kejap..nice blog :)
Sudi2 la jenguk teratak saya di frommetoyou ni ye..arigatou..(^____^)