Monday, 21 May 2012

Naskhah Cinta Rasulullah

Assalamualaikum semua.. lama sea_lavender dah tak update entry, last pun 4 Mei 2012 yang lepas...heee maaf la kesibukan melanda diri.. ok2 kali hanya nak kongsi video yang sangat menarik ^_^ walaupun, mesti dah ramai yang telah menontonkan pada bulan Mac yang lepas.. sea_lavender baru dapat tengok.. sebak dan tersentuh sekali..erm, rasanya juga seperti pada diri sendiri..apa2 pun sekarang biarlah dikejar Cinta Allah dan Rasulullah terlebih dahulu  :) 

jom tengok just klik link nie~~ Naskhah Cinta Rasulullah 

dekat bawah ni, poster video ni daripada student IPG Perlis.. berbakat juga bakal2 cikgu nie ;)





p/s 

  • kali ni entry pendek sekadar berkongsi video "Naskhah Cinta Rasulullah"  bagi sea_lavender ianya 1 video yang mendekatkan kita kembali Cinta teragung pada Allah SWT dan Rasulullah SAW.. Insya-Allah..moga ianya bermanfaat, maaflah lambat di post baru je dapat tengok...
  • buat kamu : Alhamdulillah, kamu bahagia ;) moga Allah m'redhai perjuangan kamu akan datang.. Insya-Allah...
  • ok, hari ini 29 Jamaladilakhir 1433 (Isnin), esok 1 Rejab 1433 (selasa), sea_lavender terbaca di sebuah post seorang kawan di fb ~~ Imam Syafie : ada 5 malam dalam setahun, Allah SWT bukakan pintu langit, salah satunya adalah malam 1 Rejab.. Jadi esok malam perbanyakkan doa mudah-mudahan Allah ampunkan dosa kita, kita makbulkan doa kita pada malam 1 Rejab.. banyakkan beristighfar,bulan Rejab dikenali juga bulan Istighfar :)
  • Alhamdulillah, sea_lavender dah tamat progrm Tunas Mekar yang join hari tu, rezeki berusaha dan macam bekerja di situ, dapat gaji heee ;) sebelum dapat elaun dari UiTM.. Alhamdulillah... nanti sea_lavender akan promote kedai bahulu yang sea_lavender macam buat praktikal tu ;)
  • okla dah nak tidur hee.. esok nak sahur hehe ^_^ selamat berpuasa sunat Isnin dan Rejab bagi selasa ni.. ;)

11 comments:

Iffah Afeefah said...

Cm best je

nk pose gak

Bulan Syurga Firdausi said...

ya Allah...sy lg x tau..bace entry ni baru tau :)

sea_lavender said...

iffah afeefah : post la juga :)
sebar2kan heee

bulan syurga firdausi : apa yg baru thu tu ~~~

nuyui a.k.a miss YUI said...

dan harini 1 rejab =)

sea_lavender said...

nuyui a.k.a miss YUI ~ ha'ah.. da 1 rejab :)

Asyraf Ridzuan said...

mmg berbakat bdk2 IPG perlis ni...hehe...

cet said...

best kn.. ending tu mmg best...hihi :)

FiZ said...

da tgk citer tu...best jgk...hehe

ღKekunangpelangiღ said...

IPG Perlis dah dekat dengan kampung. :)

sea_lavender said...

asyraf ridzuan :hee bangga la tu warga bakal guru yg wat video nie~~

cet : ha'ah.. sgt2 ~ ;)

FiZ: Mmg best.. moga kte dapat jadikan pengajaran dalam hidup..

kekunangpelangi: owh yeke.. wah owg perlis la nie ek~~

Ardini Humaira said...

wah.. okay dni akan klik tengok video tu :)